Loading...
Reizigersadvies2018-12-11T08:39:10+01:00

Algemeen

Huisartsenpraktijk Kuijpers is geregistreerd bij het in het L.C.R. kwaliteitsregister. LCR staat voor Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Het LCR geeft globale en algemene informatie over de risico’s bij reis en verblijf in (sub)tropische gebieden en over preventieve maatregelen daartegen bedoeld voor reizigers. Uw huisarts geeft reizigersadvies en vaccinaties. Omdat wij op de hoogte zijn van uw specifieke medicatie en gezondheidsproblemen kunnen wij u heel specifiek en individueel adviseren en begeleiden.

in onze praktijk

Via onze assistente kunt u een afspraak maken voor uw reizigersadvies. Wij vragen u voorafgaand aan de afspraak ons online intakeformulier in te vullen of het formulier in pdf uit te printen en in te vullen.

Het is belangrijk dat u het reizigersadvies op tijd aanvraagt. Een aantal vaccinaties dient namelijk ruime tijd vóór vertrek te worden toegediend. Dit kan oplopen tot zes weken of meer!

Vergoeding

Veel verzekeraars vergoeden reizigersadvies en vaccinaties via hun aanvullende verzekering. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden.

Het kan zijn dat u de kosten bij ons in de praktijk en apotheek moet betalen en deze rekening dan kunt indienen bij uw verzekering.

Tarieven

Hier volgen de tarieven voor de verschillende disciplines aangaande reizigersadvies:
Intake/eerste gesprek:                     € 27,50
Vervolg: zetten vaccins:                   € 27,50
Vaccins afrekenen in apotheek.